Menü
Kosár

Általános szerződési feltételek

Kérjük, figyelmesen olvassa át a rendszerünkön keresztül történő vásárlással kapcsolatos alábbi tudnivalókat:

Az eladó

Az eladó minden egyes termék vonatkozásában a TKK Kereskedelmi Kft. (székhely: 1036 Budapest, Bécsi út 85. fszt. 5., telefonszáma: +3630 978-6564;+3630 965-9418 , e-mail cím: nagyker@tkk.hu, adószám: 24380155-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-174206) webáruház info vonal: +36 30 218-5231

A szerződés tárgya, fizetési módok

A szerződés tárgya lehet bármely, a TKK Kereskedelmi Kft. internetes áruházában található árucikk. Az egyes árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Az eladó szavatol azért, hogy a megrendelés leadása és az adott árucikk kézhezvétele közötti időszakban nem változik meg a megrendelt árucikk vételára. A vételár kifizetése Magyarország egész területén online bankkártyás fizetéssel vagy a futárszolgálatnak átvételkor készpénzben történő kifizetéssel történik.

Banki átutalás

Amennyiben előre utalná a vásárlásának összegét, az alábbi címre tegye:

TKK Kereskedelmi Kft.

K&H bank Zrt - 10403428-50526687-82531008

Kézbesítés

A megrendelt termékek házhoz szállítását több módon kérheti. A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget utólag, vagy internetes bankkártyás fizetés esetén a rendelés leadásakor előre kell kifizetnie.

Amennyiben bankkártyás fizetés esetén rendelését nem tudjuk maradéktalanul teljesíteni, a hiányzó termék vételárát a lehető leghamarabb - legfeljebb 30 napon belül - automatikusan visszahelyezzük bankszámlájára.

Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Erre vonatkozó igényét kérjük, külön jelezze nagykereskedésünk felé.

Raktáron lévő árucikkek esetén a szállítási idő a kézbesítés helyétől függően legfeljebb 5 nap, de igyekszünk mindig a lehető leggyorsabban küldeni a megrendelt termékeket. A karácsonyt megelőző hetekben a kiszállítás ideje megnőhet. 

Jótállás, elállási jog

Az Ön által megrendelt könyvekre és egyéb árucikkekre a TKK Kereskedelmi Kft. minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ezért kérjük, hogy a kézbesített árucikkeket az átvételt követően haladéktalanul legyenek szívesek tüzetesen megvizsgálni. Sérült példány esetén ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek.

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 8 munkanapon belül. Ebben az esetben az eladó köteles visszafizetni a vételárat legkésőbb az elállás bejelentésétől számított harminc napon belül, a szállítással kapcsolatban felmerült költségeket azonban a megrendelő köteles viselni. Írásbeli lemondás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Futáros kiszállítás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a TKK Kereskedelmi Kft. címére (4028 Debrecen, Kassai út 131/b), és a megérkezésétől számított 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vevőt csak a szállítás költségei terhelik. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. 

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ill. követelhetjük az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

Amennyiben egy beszerzés alatt álló tételt szeretne lemondani, azt kérjük nagykereskedésünk felé jelezze.

A megrendelő és a TKK Kereskedelmi Kft. közötti kapcsolat részleteit a 45/2014 (II. 26) Kormány rendelet szabályozza.

Panaszkezelés

Cégünk igyekszik korrekt módon eljárni a vevővel és mindig betartani Magyarország törvényeit és előírásait, és együttműködni a céghelye szerint illetékes békéltető testülettel, amelynek neve és címe:

Budapesti Békéltető Testület

1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Fax: 06 (1) 488 21 86

Telefon: 06 (1) 488 21 31

A megrendelő felelőssége

Amennyiben a kézbesítés a megrendelő hibájából hiúsul meg, ezért a felelősség – és az emiatt szükségessé váló újraküldés költségei - kizárólag a megrendelőt terheli. Amennyiben a megrendelés a megrendelő számítógépében felmerülő ok, vagy az internet-csatlakozás megszakadása miatt hiúsul meg, ezért a felelősség kizárólag a megrendelőt terheli.

Az árucikkek igénybevétele 

Az áruházban a vásárlás regisztrációt követően lehetséges. A regisztrált felhasználók a belépést követően vásárolhatnak a kiválasztott árucikkek darabszámának megadásával és kosárba helyezésével. Ezt követően a Kosár tartalmára kattintva a megrendelőnek meg kell adnia adatait, szállítási és számlázási címét, fizetési módot kell választania, majd a Rendelés gombra kattintva megrendelheti a kiválasztott árucikkeket.

Online bankkártyás fizetés menete és feltételei

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. 

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Az Általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv és az internetes vásárlásra vonatkozó egyéb jogszabályok rendelkezései az irányadóak.

Adatkezelés

Az Ön személyes adatainak védelme a (TKK Kereskedelmi Kft.) és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény). Kijelentjük, hogy a megadott adatokat csak saját vásárlóink jobb tájékoztatása érdekében használjuk, akciók és kevezmények közlésére!

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

A regisztráció során megadott adatok bármikor szabadon megváltoztathatóak. A regisztrációval rendelkező felhasználóknak bármikor lehetőségük van a jelszó-emlékeztető funkció segítségével emlékeztető formájában megerősítést kérni az elfelejtett jelszavukról.

Kérésére regisztrációját és személyes adatait és korábbi vásárlásainak feljegyzéseit töröljük rendszerünkből. Ez esetben a későbbiekben történő vásárlás csak új regisztrációval lehetséges!

Részletesebb leírás

Elállás a vásárlástól

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet alapján elállási jog illeti meg a vásárlót internetes vásárlás esetén. Az elállási jog gyakorlására előírt határidő a termék átvételekor kezdődik. Vagyis indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 napon belül. A sérüléstől és használati nyomoktól mentes könyve(ke)t és/vagy egyéb kiadványokat a számlával, vagy annak másolatával, küldje el címünkre (4028 Debrecen, Kassai út. 131/b.), és 14 napon belül visszafizetjük a visszaküldött könyv(ek) vételárát. A visszaszállítás költségeire ez nem vonatkozik, az elállási jog gyakorlásakor ennek kifizetése a vevőt terheli, emiatt utánvéttel hozzánk küldött csomagot nem vehetünk át, megértésüket köszönjük. Ha a könyveken nem rendeltetésszerű használatból eredő sérülések, nyomok vannak, akkor nem tudjuk érvényesíteni az elállási jogot.