Menü
Kosár

Szállítási információ

Kedves Vásárlóink! A központi raktárunk címe: 4028 Debrecen, Kassai út 131/b,. Igyekszünk a megrendeléseket a leghamarabb teljesíteni, általában 3-4 munkanapon belül.


   GLS csomagpont/csomagautomata


A GLS csomagpontok egy egyszerű, rugalmas és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely GLS csomagpont/csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagpont/csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a GLS-nek a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába vagy a csomagpontra, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.  

Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik GLS automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

A csomagpontok teljes listáját itt találod, kereső funkcióval kiegészítve: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses
GLS futárszolgálat

A könyv házhoz megy a GLS futárszolgálat segítségével. Fizethetsz előre a webáruházban, de a csomag átvételekor is van rá lehetőség készpénzzel és bankkártyával is! A kézbesítés napja előtt kapsz egy emailt, amiben a futárszolgálat diszpécseri központja megadja, hogy másnap körülbelül mikor érkezik a futár, valamint a futár telefonszámát is közlik, ha mégis valami probléma adódna, fel lehessen hívni és egyeztetni! A GLS futárszolgálat szállítása jelenleg a leggyorsabb szállítási mód. A szállítási idő ideális esetben akár 1-2 nap is lehet, hiszen a GLS az általunk délután átadott csomagot másnap kiszállítja!


FOXPOST – 1190 Ft (Ezzel az országos könyvesboltok között a legolcsóbbak közé tartozunk.); GLS  HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS – 1290 Ft;.  10000 Ft felett a kiszállítás ingyenes. Az ingyenes szállítás eléréséhez segítséget nyújt a webáruház, mert mindig kijelzi az ingyenesség eléréséhez szükséges vásárlási értéket. Ezek megjelennek a termékoldalon is felugró ablakban, melynek ideje 10 másodperc, valamint a kosár és a pénztár oldalakon is látható még az ingyenességhez szükséges érték! Az utánvételi díjak egységesen minden szállítási módnál: 200 Ft. Az utánvételi díj elkerülhető a bankkártyás fizetéssel!

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az oda- és visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


Automatikusan választható házhoz szállítást egyelőre csak Magyarország és Románia területére vállalunk!


      

MAGYAR POSTA CSOMAGKÉZBESÍTÉS
Vegye át küldeményét ott, ahol szeretné!
• Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség.
• Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel.
• A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére.
• Országos lefedettség.
• Kétszeri kézbesítési kísérlet MPL Üzleti csomag esetén, amelyet az alapdíj tartalmaz.
Első sikertelen kézbesítést követően (MPL Üzleti csomag esetén) a kézbesítő telefonon egyeztet a címzettel a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéről, vagy kérheti küldeményének postai szolgáltatóhelyen történő átvételét.
Szombati és időablakos kézbesítés igénybevételének lehetősége a kijelölt településeken.
• MPL Üzleti csomag esetén a házhoz kézbesített küldemények maximális tömege 40 kg és MPL Postacsomagnál maximum 20 kg lehet.

MPL postacsomag házhozszállítással: 0-10Kg 1567 Ft, 10-20 kg 2354 Ft, 20-40 kg 4717 Ft

Posta csomagpont, csomagautomata: 780 Ft+710 Ft kezelési költség (postadobozos-csomagolás) 1490 Ft
Bankkártyával történő fizetés előnyei
Kényelmes és biztonságos fizetési mód.
Érkező csomagjának átvételéhez kapcsolódóan tájékoztatjuk, hogy az árufizetési összeget (utánvételét) készpénzzel vagy bankkártyával is rendezheti. A bankkártyával történő díjfizetésért a Magyar Posta Zrt. díjat nem számít fel. Mobilposták esetében a bankkártyával történő fizetés készpénzfelvételnek minősül, melyre vonatkozóan a bankkártyát kibocsátó bankok - a kondíciós listájuk szerint - díjat számolhatnak fel, melynek mértéke eltérhet a szokásos készpénzfelvételi díjtól.
A bankkártyával történő fizetési lehetőség elérhetőségéről a településlista ad tájékoztatást:
bankkártyát elfogadó kézbesítők.


  


Foxpost csomagautomata


A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.  

Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Az automaták listáját és további információt itt találsz: (https://www.foxpost.hu/csomagautomatak)


SameDay csomagautomata, futárszolgálat

Országos lefedettség és már Romániában is elérhető!
A Sameday futárszolgálat rendelkezik az egyik legszélesebb körű belföldi kézbesítési hálózattal Magyarországon. Rugalmas feltételek mellett, gyors és megbízható megoldásokat kínálunk, kedvező és átlátható árakkal. Többletköltségek nélkül biztosítjuk a küldemények postázásának lebonyolítását. A Sameday gyors és biztonságos szolgáltatásokat kínál. Folyamatainknak köszönhetően - időben és megfelelő módon -tudjuk biztosítani a csomagok kézbesítését. Számos modern megoldást kínálunk annak érdekében, hogy a te igényeidet teljes mértékben kielégítsük, függetlenül a tevékenységi területtől, az üzlet méretétől, a szállítások mennyiségétől, vagy a csomagok méreteitől.